marți, 3 ianuarie 2012

Cadouri pentru copii


Aşa cum a fost prezentat într-un articol precedent, încã de la începutul lunii decembrie, TNL Podgoria a demarat o campanie caritabilã destinatã copiilor proveniţi din familii defavorizate din comunã. Prin implicarea necondiţionatã a fiecãrui membru al organizaţiei, dorinţa de a dovedi cã nimic nu este imposibil, scopul urmãrit a fost îndeplinit cu succes. Deşi pe parcurs tinerii liberali au întâmpinat diverse obstacole, acest lucru nu i-a împiedicat sã lupte pentru soarta copiilor. I-au vizitat la locuinţele personale, iar momentul înmânãrii darurilor nu a putut sa fie decât unul încãrcat cu emoţie şi împlinire sufleteascã.                                       
În urma distribuirii acestor cadouri de Crãciun, mulţumirile Tineretului Naţional Liberal se îndreaptã cãtre viceprimarul comunei, dl. Milea Neculai, de sprijinul cãruia s-a bucurat permanent, dar şi cãtre F.O.R.T.E.S Râmnicu-Sãrat, care a contribuit cu lucruri materiale, precum hãinuţe sau jucãrii. De asemenea, fabrica Mopiel din comuna Podgoria şi-a adus aportul prin donarea a 15 perechi de mãnuşi din piele pentru copii.

Cu siguranţã şi anul viitor cea de-a doua ediţie a campaniei caritabile „Zâmbet de copil” se va bucura de o şi mai mare amploare.

Un comentariu: